Често ходя на мястото на катастрофата – на бул. Черни връх“,

...
Често ходя на мястото на катастрофата – на бул. Черни връх“,
Коментари Харесай

Майката на едно от убитите момичета от Семерджиев: Често ходя на мястото на катастрофата

Често отивам на мястото на злополуката – на бул. „ Черни връх “, където Семерджиев умъртви щерка ми “. Това сподели Диана Стефанович, майката на Хариет, чийто живот беше лишен от Георги Семерджиев преди година на бул. „ Черни връх “.
Прочетете още
„ Тази една година измина доста мъчно. Често отивам на мястото на злополуката. Стоя и виждам това голямо кръстовище и ми се вижда необикновено – необикновено е по какъв начин това може да се случи на такова голямо пространство “, сподели тя.
 
Диана Стефанович регистрира и обстоятелството, че в случай че случаят е станал по-рано, евентуално са щели да загинат доста повече хора. Според нея на бул. „ Сливница “ са поставили някакви защитни средства, до момента в който на бул. „ Черни връх “ към момента няма средства за ограничение на скоростта.

„ Хариет беше веселячка - зодия Стрелец. Беше доста влюбена в живота. Мечтаеше. Предложих ѝ да отидем при брат ѝ в Нидерландия. Но тя ми отхвърли. Каза, че обича България. Това се случи малко преди нещастието “, описа още тя в ефира на БТВ.
 
Майка ѝ показа още, че са били доста близки – Хариет е споделяла всичко с нея. Винаги се е бунтувала, когато нещо не ѝ харесва. Казвала е какво мисли.

„ Всичко, което се случва, е необикновено и ужасяващо. Не ги разбирам тези неща. Какво значи да отнемеш живот и това да е по несъобразителност?! “, пита се още дамата. Според нея сходни закононарушения би трябвало да се санкционират с доживотна присъда.
 
Тя е била на всички съвещания на съда и слята, че Георги Семерджиев „ няма никакви усеща, никаква ценностна система “. „ Видях, че в един миг се радваше, подскачаше и говореше нещо на ухо на юриста си. Не видях разкайване “, сподели още Диана.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР